Bergensk jubileum og hyllest

Anerkjennende ord og gave. Forbundsleder Arnfinn Korsmo (t.v.) takket Helge Nilsen for stor og iherdig innsats gjennom tre tiår.

Bergensk jubileum og hyllest

23. oktober 2017

- Den så jeg ikke komme, sa en overrasket, rørt og takknemlig Helge Nilsen, da han i helgen fikk en velfortjent påskjønnelse i forbindelse med Negotia Bergens 90-årsjubileum.

Tekst og foto: Kjell Terje Skrunes

Negotia-leder Arnfinn Korsmo uttrykte sin varmeste takk for Nilsens lange og iherdige innsats i forbundet, og overleverte en flott lysestake i sølv med Negotias logo som gave.

Anledningen var Negotia Bergens 90-årsjubileum som ble markert i kombinasjon med avdelingens tradisjonelle høstkurs.

Helge Nilsen har vært helt sentral i avdeling Bergens liv de siste tre tiårene. Selvsagt har han vært leder i flere år, men uansett formell rolle har han vært den som har trukket i tråder, ordnet og fikset.

- Etter den innsatsen Helge har lagt ned for oss, skulle det bare mangle at han får en skikkelig påskjønnelse som uttrykk for vår takknemlighet, sier leder i Negotia Bergen, Sverre Lygre.

Mottakeren var også i ilden under høstkurset, som første innleder, der han delte sin kunnskap om avdelingens historie fra stiftelsesdagen 28. november 1927 og til i dag.

Måten han takket for gaven på sier det meste om mannen:

- Det har vært takk nok, bare det at jeg har fått være med på så mye. Og så har det jo vært grådig gøy, da!