Oktoberkurs 2016

Det nærmer seg tiden for årets oktoberkurs i Bergen, i nytt og noe endret format. I år har vi lagt kurset til 22. – 23. oktober, altså lørdag til søndag. Og vi skal samles på hotel Admiral i C. Sundt gate i Bergen sentrum. Tema for årets kurs er: «Å motivere seg selv i vanskelige tider», og foreleser er Øyvind Gaarder. Tema er valgt med tanke på at store deler av Norges arbeidsliv er i voldsom omveltning for tiden, og mange må skifte jobb eller blir stående uten i lengre tid. Vi håper temaet er nyttig og interessant for mange, både de som berøres av endringene og de som er så heldige å fortsatt ha en trygg jobb. I tillegg skal vi også få lære litt om pensjon og det blir også et par små overaskelser. Endelig program kommer snart.

Om kvelden blir det som vanlig festmiddag, og det er overnatting til søndag, med mindre man sier fra når man melder seg på at man ikke ønsker rom.

Kurset, overnatting og mat er selvsagt gratis for medlemmer av Bergen avdeling. Men vi har dessverre blitt nødt til å sette påmelding som bindende, og no-show blir fakturert med kr. 950.-, som er det vi må betale hotellet pr. ubenyttet rom. Dette på grunn av at det er en del medlemmer som melder seg på, og uteblir uten å melde fra. Så hvis du er påmeldt og oppdager at du ikke kan komme, gi beskjed så tidlig som mulig!
Påmeldingsfristen er 7. oktober. 

Vel møtt til kurs!
 

Påmelding gjøres til Sverre på :Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.