Korrigering - Teatertur 2010

Christiania Teater er stengt pga dårlig brannsikring, det gikk ut en pressemelding ang. dette forrige fredag. Vi måtte da "svinge oss rundt" og har booket følgende isteden:

Buddy Holly Musical med Budy Holly Meny på Folketeateret. Forestillingen begynner allerede kl. 1930. Vi reiser med buss fra Nybyen 1530. Restauranten er booket til 1730.

Forret: Gravet laks med fennikel crudite og urte salat

Hovedrett: Grillet indre filet med peppersaus og fløtegratinerte poteter

Vi har allerede mottatt flere påmeldinger, men siden vi nå har endret opplegget ønsker vi ny påmelding.

Bindende påmelding til Mary-Ann Gustavsen 57151/Gro Elizabeth Nilsen 57053 eller mail

 

Innen fredag 1. oktober. - pris pr. medlem 400,-.

 Om det blir ledige plasser er det som vanlig mulig å ha med ledsager. Pris kr. 700,-.

 

Teatertur 2010

Da er det igjen tid for ny høsttur i regi av Negotia.

Det blir buss fra Jotun Nybyen kl. 1600 med retur fra Oslo ca. 2330. Der skal vi spise og hygge oss før vi skal se "Tre Raske Menn" på Christiania Teater

Håper dette er noe alle ønsker å være med på så hold av fredag 22. oktober

Invitasjon m/påmelding kommer senere.

Vi minner om Negotia standene med vervekampanje i kantinene i morgen

Kom innom oss i morgen og hør om hvordan du kan bli med i trekningen av et gavekort på 1000,- Det vil også være representanter fra forbundet tilstede som kan svare på spørsmål om Negotia medlemskapet.

Alle som allerede er registrert eller registrerer seg på www.negotia.no - "Min side" i løpet av denne uka blir med på trekningen av et gavekort.

Negotia i kantinene 16. juni!

Negotia klubben på Jotun har i samarbeid med forbundets markedsavdeling laget sin egen brosjyre. Målet er å presentere klubben vår i Jotun og er tenkt som informasjon til medlemmer, nyansatte og andre uorganiserte i bedriften. Vi ønsker å opplyse om at Negotia har en tariffavtale og tillitsvalgte - og er en av de fem organisasjonene som er representert på Jotun. Statoil, Hydro, Tine og EDB Business Partner er eksempler på bedrifter som allerede har laget tilsvarende brosjyre.

 

Les mer …

GØY PÅ KURS

Negotia har et svært godt kursprogram som er uvurderlig for tillitsvalgte i tillegg til at mange av kursene er interessante og relevante for medlemmer uten verv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Flere artikler …

  • 1
  • 2