Omorganisering i Telenor Norge, divisjon Technology og Classic

Styret i Telenor Norge vedtok 14.09.15 ny organisering av Technology og Classic. Ansattrepresentantene i styret stemte mot vedtaket.

 

Negotia Telenor har vært med i alle informasjonsmøter og drøftinger gjennom prosessen for å ivareta våre medlemmers interesser. Vi håper den nye organiseringen vil gi ansatte i Telenor Norge en robust og trygg arbeidsplass i årene framover.

 

Gjennom prosessen har det vært krav om kostnadsbesparelser og effektivi-sering som dessverre fører til overtallighet. Negotia mener det er stor risiko forbundet med den planlagte nedbemanningen. Dette i forhold til blant annet framtidig forretningsmessig drift, tap av omdømme, tap av kompetanse og høyere arbeidsbelastning for gjenværende ansatte. Negotia er imot en utvikling som innebærer sentralisering til færre lokasjoner samt outsourcing og offshoring av arbeidsoppgaver. Negotia er derfor ikke enig i en bemanningsreduksjon i det omfanget som er vedtatt.

 

Dersom det er spørsmål kan følgende tillitsvalgte kontaktes.

 

Hovedtillitsvalgt i Telenor Norge

Roger Rønning. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tlf. 913 08 372

 

Divisjonstillitsvalgt Classic

Laila Fjelde Olsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,Tlf. 958 71 991.