Omorganisering i Telenor Norge AS, divisjon Business

Omorganisering i Telenor Norge AS, divisjon Business

 

 

Styret i Telenor Norge vedtok 12.01.16 bemanningsreduksjoner i divisjon Business, Telenor Norge AS. Ansattrepresentantene i styret stemte mot vedtaket.

Negotia Telenor har vært med i alle informasjonsmøter og drøftinger gjennom prosessen for å ivareta våre medlemmers interesser.

Negotia mener det er administrasjonens behov for kostnadsreduksjoner som er hovedargumentet for prosessen og dette kan dessverre føre til overtallighet. Negotia er ikke enig i at kostnadsfokuset i Telenor Norge kan føre til nedbemanning. Det er startet effektiviseringstiltak for å få ned kostnadene i Business, men Negotia mener en eventuell nedbemanning kan tas med naturlig avgang. Negotia er også redd for at en eventuell nedbemanning kan bli tatt ut før man ser resultatene av tiltakene for effektiviseringsprosessene. Negotia mener dette kan føre til tap av kompetanse og høyere arbeidsbelastning for gjenværende ansatte. Negotia er imot en utvikling med et kostnadsfokus som kan føre til nedbemanning før arbeidsoppgaver forsvinner. Negotia er derfor ikke enig i en bemanningsreduksjon i det omfanget som er vedtatt.

Dersom det er spørsmål kan følgende tillitsvalgte kontaktes.

Hovedtillitsvalgt i Telenor Norge Roger Rønning. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Tlf. 913 08 372

Divisjonstillitsvalgt Business Frank Austad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Tlf. 901 02 520