Pressemelding : Slutt med heksejakten!

Pressemelding

Dato:

04.05.2012

Slutt med heksejakten!

Den siste tid turbulens i Telenor hvor styreleder Harald Norvik følte seg presset til å gå av og hvor nå El og IT- forbundets leder Hans Felix og lederen av næringskomiteen i Stortinget, Terje Lien Aasland, krever at konsernsjefen går av, har vakt sterke reaksjoner hos mange av de ansatte i Telenor. Bjørn Andre Anderssen, konserntillitsvalgt i Negotia Telenor tar sterk avstand fra det som nå skjer.
- Vi synes det er svært uheldig om konsernsjef Fredrik Baksaas må forlate Telenor. Han har vår fulle tillit!

Vervekampanje: Vinn fine vervepremier

Vi kjører en vervekampanje rundt om i landet i neste uke og trekker fine premier dersom du verver medlemmer, i tilegg trekker vi hver uke frem til jul 3 vinnere som får 10 flaxlodd hver - Alle som har vervet medlemmer til Negotia er med i trekningen.

Du øker dine vinnersjanser for hver person du verver.

Hver fredag vil vi offentliggjøre navn på vinnerne på vår hjemmeside. Første trekning blir fredag 11. november.

Les mer:
http://www.negotia.no/medlemskap/vervepremier/naa-er-det-ekstra-gunstig-aa-verve

 
Lykke til!

Bli bøssebærer på TV-aksjonsdagen søndag 23. oktober

Årets TV-aksjon er søndag 23. oktober. Da samles det inn penger til Norsk Folkehjelp og arbeidet med å fjerne miner og klasebomber som ligger igjen etter krig og konflikt. Vær med og bidra – bli bøssebærer søndag 23. oktober.

Telenor-ansatte slår ring om Baksaas.

PRESSEMELDING : 22.06.2011

Telenor-ansatte slår ring om Baksaas -Advarer mot toppledermobbing.

Den siste uken har Telenor opplevd alvorlige brudd i mobilnettet over hele landet. Dette har rammet mellom 2 og 3 millioner kunder. Reaksjonene har vært kraftige og særlig konsernsjefen utsettes nå får voldsom kritikk.

Advarer mot å sparke flere ansatte

Pressemelding : 04.05.2011 - Advarer mot å sparke flere ansatte

Telenor slapp onsdag morgen resultatene for første kvartal 2011. Driftsoverskuddet (EBITDA) var 7,4 milliarder kroner og driftsmarginen var 31 prosent, skriver Telenor i en pressemelding, likevel varsler konsernsjefen kostnadskutt. Nestleder i YS Inger Lise Rasmussen og leder av Negotia som organiserer over 1000 ansatte i Telenor, advarer mot å sparke flere ansatte.